Sunday 10 December 2017

Experty.io - Krijg betalende oproepen voor uw expertise

Het Experty-platform bestaat uit applicaties die beschikbaar zijn voor mobiel, internet en desktop. Gebruikers kunnen ook gratis sms-berichten tussen elkaar verzenden om de voorwaarden verder te bespreken indien nodig. Tekstberichten kunnen ook door de provider worden uitgeschakeld als ze daarvoor kiezen. Stem- of videogesprekken worden altijd betaald, waarbij het vooraf vastgestelde tarief wordt berekend door de provider.
Het huidige platform wordt gebouwd met behulp van React en React-Native. Dit stelt ons in staat om het go-to-market-proces in te korten en extra functies uit de roadmap te implementeren, terwijl de native applicatie-ervaring en -prestaties behouden blijven.
Alle Ethereum slimme contractinteracties worden geactiveerd door de ontvanger van de oproep, omdat het in zijn of haar belang is om zich voor betaling te registreren. De beller moet eerst voldoende geld beschikbaar stellen om minstens 30 seconden van de oproep te ontvangen om het gesprek te starten.
Kernfunctie
Het Experty-platform is gebaseerd op een Ethereum-netwerkcontract dat fungeert als back-end voor de service. De website en applicaties slaan de informatie op over de gebruiksgeschiedenis van alle gebruikers.

    
WebRTC-protocol >> Audio- en videocommunicatie binnen de applicatie maakt gebruik van het WebRTC-protocol. Dit protocol wordt gebruikt in apps zoals WhatsApp of Google Hangouts om peer-to-peer gegevenscodering te waarborgen en biedt robuustheid bewezen door miljoenen gebruikers die de technologie al gebruiken.
    
Volledig gedecentraliseerde oproepkoppelingen >> Hun doel is om experts toe te staan ​​hun betaalde oproeplink te delen waar en wanneer ze maar willen. Dit voorkomt dat u vertrouwt op Experty om een ​​marktplaats voor hen te creëren. Kennisleveranciers kunnen netwerken gebruiken waar ze al bekend zijn en die als vertrouwde experts worden beschouwd, zoals prikborden, sociale media, blogs, enz.
    
Directe betalingen >> De betalingen vinden plaats op de Ethereum-blockchain na de oproep op basis van een tarief per minuut. De OC zorgt voor de beveiliging van een betalingsafhandelingssysteem. Een beller zonder voldoende saldo om ten minste 30 seconden van een oproep te voltooien, kan geen oproep activeren. Als het beltegoed van een beller laag is, worden ze van tevoren op de hoogte gesteld en worden ze losgekoppeld als het geld onder het tarief per minuut komt.
    
Toepassingsplatform Cross Platform Calling >> De eerste versie van Experty zal speciale oproeptoepassingen hebben voor de meeste platforms, waaronder iOS, Android en Windows. We zijn ook van plan om Experty te integreren met videobellen van derden, zodat potentiële gebruikers de toepassing van hun keuze kunnen gebruiken.
    
Beschikbaarheidsschema >> Kennisaanbieders kunnen hun beschikbaarheidstijd instellen, zodat ze alle oproepen buiten een bepaald tijdsbestek eenvoudig kunnen voorkomen.
    
Ethereum Wallet >> De aangeboden applicaties zullen een ingebouwde Ethereum-portemonnee hebben voor het beheren van fondsen.


Mogelijke use cases
De meest waarschijnlijke use cases voor Experty zullen plaatsvinden voor professionals die bekende of occasionele gebruikers zijn met een niche-gevolg. Professionele gebruikers kunnen zijn: advocaten, medische dienstverleners, programmeurs, professoren, bedrijfsadviseurs, enz .; en toevallige gebruikers kunnen bloggers of YouTubers, beroemdheden en beïnvloeders, webcammodellen en goede doelen zijn.
Slimme contractarchitectuur
De OC-architectuur biedt een manier om getekende off-chain-transacties te gebruiken die zijn uitgevoerd via Experty. Vanwege de mogelijke inefficiëntie van het registreren van oproepen rechtstreeks op de Blockchain, gebruikt de ontvanger een ondertekende bevestiging van de oproep om de tegoeden van de beller op het contract te vergrendelen totdat het gesprek is beëindigd.
Tijdens het gesprek ontvangt de ontvanger elke seconde een extra bevestiging van de beller. Na het beëindigen van het gesprek gebruikt hij of zij de meest recente bevestiging om het geld over te maken naar hun saldo en de resterende tegoeden van de beller vrij te spelen.

OVER BLOCKCHAIN ​​EN EXY TOKENSWaarom is Experty beter met BLOCKCHAIN?
1) BEDRIJFSUITVOERING: we bewaren de privésleutels van gebruikers niet, dus er zijn minder juridische problemen voor ons om door te werken.
2) EEN NIEUWE ECONOMIE: Experts uit landen zoals Venezuela (bijv. Spaanse leraren) hebben toegang tot een nieuwe tool waarmee ze hun tijd op de wereldmarkt kunnen verdienen. Dit was nooit mogelijk vóór Experty. Mensen over de hele wereld kunnen contact maken met anderen op een manier die de handel zal bevorderen.
3) VEILIGHEID: Restituties en bescherming worden aan beide partijen geboden via het slimme contract. Er is geen betalingsprocessor van derden vereist. Privésleutels zijn eigendom van de gebruikers.

Waarom is het Experty (EXY) -token nodig?
1) FLEXIBILITEIT: als de Experty-applicatie massale acceptatie bereikt, is het mogelijk dat het Ethereum-netwerk niet snel genoeg schaalt om al onze transacties af te handelen. Het hebben van een eigen token (EXY) biedt ons de flexibiliteit om te migreren naar welk platform het meest geschikt is voor onze behoeften.
2) INCENTIVE: we hebben tokens gereserveerd om early adopters en influencers te stimuleren de Experty-applicatie te gebruiken. Onze go-to-market strategie is om in het eerste jaar nauw samen te werken met crypto influencers om de gebruikerservaring en interface te optimaliseren. Zodra de Experty-applicatie klaar is voor de massamarkt, richten we ons op massamarkt-beïnvloeders / beroemdheden zoals Christiano Ronaldo, Madonna en Justin Bieber om Experty in de mainstream te brengen.
3) PREMIUMFUNCTIONALITEITEN: in plaats van te betalen voor premiumlidmaatschappen, kunnen gebruikers met een bepaald aantal EXY-inzetten in hun portemonnee premiumfuncties gebruiken zonder extra kosten.Voorbeelden van premium-functies zijn onder meer:- Betaalde groepsgesprekken (dwz webinars)- Gesprek opnemen- Geavanceerde planning- Betaalde groepschats zoals in Telegram

Token verkoop en toewijzingPre-sale hard-cap 5k ETH en totale hard-cap 33k ETH

ANN THREADWEBSITEFACEBOOKTWITTERMEDIUMWHITEPAPER

Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E 

No comments:

Post a Comment