Wednesday 27 December 2017

Gezalfde ICO | 180 miljoen $ omzet | 100 k GPU's | 100 + Bitcoin-geldautomaten

We zijn op zoek naar gemakkelijk en veilig in cryptocurrency.Here it is The Future of money-cointed. Cointed werd opgericht met de jonge mannen die in 2014 fans waren geweest van Bitcoin. Het doel is om een ​​doelstelling te bereiken om de toegang tot cryptocurrencies zo eenvoudig mogelijk te maken en om te voldoen aan de vraag naar handige manieren. Het is om een ​​brug te slaan tussen de cryptocurrency wereld en de echte wereld. IT is om te voldoen aan de vraag naar handige manieren om fiat valuta om te zetten in cryptocurrencies en vice versa, zonder de veiligheid los te laten.
Door een breed scala aan producten en diensten is Cointed nu een van de Europese marktleiders en de enige all-round serviceprovider in de crypto-scene. Dankzij onze online exchange, samen met onze vele bitcoin-geldautomaten, was het verkrijgen van cryptocurrencies nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden ook betalingssystemen voor retailers van elke omvang, een crypto VISA-kaart en duurzame "Groene" cryptocurrency-mijnbouw met een uniek bedrijfsmodel.
Reeds cryptocurrencies worden wereldwijd door consumenten en het bedrijfsleven overgenomen. Als een commodity die vrij is van nationale grenzen, streven we ernaar een brug te slaan tussen de echte wereld en cryptocurrencies door middel van toekomstgerichte producten en diensten.
In tegenstelling tot andere projecten in de cryptocurrency wereld - waar zakelijke ideeën worden gepresenteerd zonder transparante routekaarten hoe die zelfverklarende doelen moeten worden bereikt - biedt Cointed al een breed scala aan werkende blockchain-gebaseerde producten en diensten. Het bedrijf heeft een succesvol bedrijfsmodel en is al winstgevend.

    
Cryptocurrency Trading op de gezoomde crypto-uitwisseling.
    
Multi-Cryptocurrency-geldautomaten, die wij als de grootste aanbieder in Europa exploiteren.
    
Betaaloplossingen, die kunnen worden geïntegreerd in online winkels en bestaande kassasystemen.
    
Green Mining op meerdere mijnbouwbedrijven in heel Europa, in overeenstemming met onze slogan, Mine green en save the planet ". Alleen door milieuvriendelijke mijnbouw met hydro- en windenergie kan een duurzame groei van de blockchain worden verzekerd.
De Cointed Crypto-kaart is een VISA-betaalkaart waarmee onze gebruikers cryptocurrencies kunnen uitgeven om goederen en diensten te kopen en geld van geldautomaten over de hele wereld op te nemen. Kaartgebruikers kunnen elk ondersteund digitaal activum in de Cointed-portefeuille uitgeven, waarbij de lijst met ondersteunde assets gestaag groeit.
Gezalfde gebruikers hoeven hun crypto-activa niet in fiat te converteren om aan verkopers te betalen of geld op te nemen bij geldautomaten. Bij betaling of geldopname controleert het systeem of de gebruiker voldoende cryptocurrency in zijn portemonnee heeft en trekt dit bedrag af van de portemonnee van de gebruiker. Conversie van cryptocurrencies naar fiat gebeurt volgens de wisselkoers van de cryptocurrency-uitwisseling met partners.
De Cointed Crypto-kaart kan overal worden gebruikt waar Visa wordt geaccepteerd (40 miljoen handelaren wereldwijd), waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.
Bezoek voor de website: http://cointedtoken.com/#homeBezoek voor de whitepaper: http://cointedtoken.com/COINTED_Whitepaper.pdf

My Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E

No comments:

Post a Comment